top of page

Geef jij ons ijs een positieve draai ? 

Onze vacature

Onze medewerkers weten van aanpakken en dat zie je aan onze producten. Je herkent er steeds de gedrevenheid en betrokkenheid van onze werknemers in.
Als jij je kan vinden in een high performance omgeving waar ruimte is voor uitdaging en persoonlijke ontwikkeling, grijp dan nu je kans!

Image-empty-state.png

Werkvoorbereider (nachtploeg)

Show more

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het dagelijks monteren, voorbereiden en de complete nazorg van de afvulmachines en de daarbij horende onderdelen en installaties. Je werkt zelfstandig en plant de voorbereidingen en machine opbouw zodanig in dat al de lijnen op tijd kunnen opstarten.

Image-empty-state.png

Diepvriesverantwoordelijke

Show more

Als diepvriesverantwoordelijke sta je in voor de goede werking van de ompakafdeling en coördineer je de werking van het diepvriesmagazijn. Op die manier zorg je mee voor een optimale ondersteuning van productie en een vlotte goederenstroom.

Image-empty-state.png
Solliciteer hier

Operator / Lijnverantwoordelijke (2-ploegen)

Show more

Als operator ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding, opstart en controle van het productieproces. Je takenpakket als operator bestaat onder meer uit het ombouwen en controleren van machines. Foutmeldingen rapporteer je vliegensvlug aan je ploegbaas. Je bent geboeid door elk aspect van de machine en vult meerdere malen per dag een rapportage in.

Image-empty-state.png
Solliciteer hier

Technieker Automatisatie - 2 ploegen

Show more

Als Technieker Automatisatie is je takenpakket zeer gevarieerd, wat jouw job boeiend en leerrijk maakt. Je ondersteund de productie volop in geval van storingen om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast voegen we graag projecten toe aan je takenpakket waarbij wij zeker rekening houden met de zaken die echt jouw dada zijn. 

Spontane Sollicitatie

Staat er momenteel geen vacature open die je aanspreekt? Laat je gegevens achter en zodra er een functie vrijkomt die past bij jouw profiel, contacteren wij jou!

bottom of page