top of page

Geef jij ons ijs een positieve draai ? 

Onze vacature

Onze medewerkers weten van aanpakken en dat zie je aan onze producten. Je herkent er steeds de gedrevenheid en betrokkenheid van onze werknemers in.
Als jij je kan vinden in een high performance omgeving waar ruimte is voor uitdaging en persoonlijke ontwikkeling, grijp dan nu je kans!

Marketing & Communicatiemedewerker (19u/week)

Marketing & Communicatiemedewerker (19u/week)

Als marketing en communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en monitor je de algemene uitstraling van het bedrijf. Je ondersteunt sales en R&D door het uitzetten van marketing en communicatie initiatieven.

Volgende uitdagingen liggen voor je klaar:

Werkvoorbereider (nachtploeg) Kopiëren

Werkvoorbereider (nachtploeg) Kopiëren

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het dagelijks monteren, voorbereiden en de complete nazorg van de afvulmachines en de daarbij horende onderdelen en installaties. Je werkt zelfstandig en plant de voorbereidingen en machine opbouw zodanig in dat al de lijnen op tijd kunnen opstarten.

Customer Care Medewerker (deeltijds)

Customer Care Medewerker (deeltijds)

Wegens onze voortdurende groei zijn we opzoek naar versterking in onze customer care afdeling. Als customer care medewerker ben je de rechterhand van het Sales Team.

Operator / Lijnverantwoordelijke (2-ploegen)

Operator / Lijnverantwoordelijke (2-ploegen)

Als operator ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding, opstart en controle van het productieproces. Je takenpakket als operator bestaat onder meer uit het ombouwen en controleren van machines. Foutmeldingen rapporteer je vliegensvlug aan je ploegbaas. Je bent geboeid door elk aspect van de machine en vult meerdere malen per dag een rapportage in.

Technieker Automatisatie - 2 ploegen

Technieker Automatisatie - 2 ploegen

Als Technieker Automatisatie is je takenpakket zeer gevarieerd, wat jouw job boeiend en leerrijk maakt. Je ondersteund de productie volop in geval van storingen om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast voegen we graag projecten toe aan je takenpakket waarbij wij zeker rekening houden met de zaken die echt jouw dada zijn. 

Mixbereider (vaste nacht)

Mixbereider (vaste nacht)

Als mixbereider ben je verantwoordelijk voor het bereiden (koken) van de diverse mixen, binnen de vastgelegde kwaliteits- en veiligheidsstandaarden, om de gestelde productieaantallen te realiseren.

Logistiek coördinator

Logistiek coördinator

Als logistiek coördinator ben je verantwoordelijk voor de planning en opvolging van de uitgaande goederen. Door de planning die je opmaakt, weten onze magazijniers welke orders ze moeten klaarzetten. Je organiseert de transporten van onze eigen chauffeur en zorgt er voor dat externe chauffeurs vlot hun goederen kunnen afhalen.

Als logistiek coördinator volg je nauwkeurig de stocks op bij klanten en brokers.

Kan je daarbij het hoofd koel houden bij onverwachte situaties? Dan ben jij de logistiek bediende die we zoeken!

bottom of page