top of page

Decennia met veel goesting !  

BEDRIJFSFILM

Onze VISIE

Jacques IJs zet sterk in, als familiebedrijf, op werkzekerheid op lange termijn in een veilige en stabiele werkplaats waarin onze medewerkers, producten (ijsjes) en omgeving centraal staan. We werken actief aan een aangename werksfeer waarin onze medewerkers de kans krijgen zich te ontplooien en te groeien en waarin we werken met en voor elkaar. We werken en groeien om een geprefereerde, betrouwbare productiepartner van kwalitatief hoogstaande producten en innovaties te zijn.

VISIE

“Van Operator naar Lijnverantwoordelijke naar de functie OTPV naar Ploegverantwoordelijke.
Jacques ijs biedt alle kansen om je op vele vlakken verder te ontplooien. Dankzij de collegiale sfeer en ondersteuning d.m.v opleidingen, is het een hele fijne plek om te werken en te groeien !

Eveline,

Ploegverantwoordelijke

Lijnverantwoordelijke copy.jpg

“Werken bij Jacques ijs, is werken in een familiale sfeer met doorgroeimogelijkheden. Ik begon als technieker. Na 6 jaar in deze functie groeide ik door naar de functie Engineer continuous improvement. Hier ligt de focus op verbeterprojecten van het machinepark en ondersteun ik de techniekers.

Bart Renders,
Engineer continuous improvement

bart renders.jpg
WAARDEN

Bij ons schijnt altijd de zon !

Onze waarden

Signature Spring 1.png

 Veiligheid

 kwaliteit  

 EVENWICHT 

 TEAMWORK 

 Ontplooiing 

 RESPECT 

 Natuur 

 CREATIVITEIT 

Creativiteit
 

Wij staan bij onze klanten bekend als de partner voor nieuwe, creatieve producten. Daarom zetten we continu in op productontwikkeling en durven wij te investeren in nieuwe technologieën. 

ONTPLOOIING
 

We zoeken naar talenten binnen en buiten ons bedrijf en trachten deze elke dag te versterken. Wij investeren in de ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers. Persoonlijke groei is voor ons van groot belang.

RESPECT

 

Het welbevinden van onze werknemers is prioriteit. Daarom dulden wij geen enkele vorm van discriminatie, racisme, pesterijen, geweld, …. Ieder wordt geaccepteerd voor wie hij/zij is en waarvoor hij/zij staat.

NATUUR
 

Wij gaan doelbewust om met de natuur en het milieu: inzetten op duurzaamheid voor de toekomst van de volgende generaties: minder afval, minder energie- en waterverbruik, ….. 

EVENWICHT
 

Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen ‘oud’ en ‘nieuw’, economie en ecologie, werk en thuis, … 

Teamwork
 

We werken met en voor elkaar om elke dag opnieuw de lekkerste ijsjes te maken. Wij zijn fier op onze producten.

veiligheid
 

IJsjes van de hoogste kwaliteit op een veilige manier maken is voor ons van groot belang. Onveilige situaties lossen we pro actief op, zodat de veiligheid van elke werknemer kan gegarandeerd worden. 

kWALITEIT
 

We produceren elke dag opnieuw ijsjes aan hoge kwaliteit.

Onze kwaliteits- en hygiënevoorschriften dragen we dan ook hoog in het vaandel.

bottom of page